MTG Commander
+7
Dragonan
Onewithnothing
v3x
archdevil
Baron Hellequin
Rator
Os1rus
11 posters
Страница 5 от 8
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: MTG Commander
За сметка на тва Левиатана е толкова болен... Ок, натрупал съм си 8-9 мана, повече ми не требе. РРРРРРРРРРРРРР - БУФ! 30+/30+ тяло, и оттук нататък ще тегля все релевантни карти.
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Нещо такова,да. Пълна БЛАСФЕМИЗАЦИЯ!
Baron Hellequin- Брой мнения : 514
Не го кастваш, ако нямаш негейт и ретинк в ръката. Или пакт. Или форс. Или спел снеър. Или КАКВОТО И ДА Е. Самия факт, че ти е изчистил дека от плява оттук нататък го прави достатъчно добър. 30/30 тяло не е за пренебрегване, факт но... Аз лично го виждам как влиза през Джойра след облитърейт и изяжда по човек на ход след това.
Последната промяна е направена от Onewithnothing на Вто Юни 07, 2011 9:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Аз на тоя с кеф бих му кастнал зеления vow за да избие лошите, аз все ще се оправя с контролера му..
Os1rus- Брой мнения : 303
Дамия... Значи това е името на тази красавица... Горгоните натрупват доста сериозно присъствие, като гледам. А таз е яка.
Хидрата е магнит за ремуувал - влиза не с една ами с 15 мишени казващи "кондемн", "дуумблейд", "ГФТТ" и къде къде по-екзотични думички. Форса е бая болен дори за 1v1, за ТХГ бая ще смуче, но за меле... медено. изобщо няма да коментирам greater daemon-a на Khorne. Broken...
Хидрата е магнит за ремуувал - влиза не с една ами с 15 мишени казващи "кондемн", "дуумблейд", "ГФТТ" и къде къде по-екзотични думички. Форса е бая болен дори за 1v1, за ТХГ бая ще смуче, но за меле... медено. изобщо няма да коментирам greater daemon-a на Khorne. Broken...
Много ме кефи колко ОП карти правят за тоя командър, ще стават луди игри!
v3x- Брой мнения : 249
Местожителство : Пловдив
Мен ме кефи, че повечето като ги играеш и ти слагат мишена на главата. В мулти постоянно ще се сменят приятели и врагове : )
ОЛЕЛЕ
Майкоо...
Отказвам се от стандарт май, почвам хеви ръш за комендера... ТОВА ЩЕ Е НАЙ- ЯКИЯ (и преди си беше) формат ЕВАР...
Поздравления за тая реплика, разцепих се:
"Тоя дракон е нещо от рода на: Атакувам Бени и плащам 5, някой друг плаща ли? Я, Бени си събра борда :Д:Д:Д"
Колко са ГОТИНИ и свежи тея карти само! Колко мощ изличват майна, кви артове какво чудо... Вземи си Магматик Форс-а или Аватара колко са готини
Дамия за 1в1 е просто... просто уникална! Ако имаш с какво да я опазиш (Пакт, Форс, 2 мана каунтър, Спелскайт, редирект) тя просто всеки път като я опазиш ще те снабдява с още толкова средства за да продължаваш... Бахти яката горгона честно!
Майкоо...
Отказвам се от стандарт май, почвам хеви ръш за комендера... ТОВА ЩЕ Е НАЙ- ЯКИЯ (и преди си беше) формат ЕВАР...
Поздравления за тая реплика, разцепих се:
"Тоя дракон е нещо от рода на: Атакувам Бени и плащам 5, някой друг плаща ли? Я, Бени си събра борда :Д:Д:Д"
Колко са ГОТИНИ и свежи тея карти само! Колко мощ изличват майна, кви артове какво чудо... Вземи си Магматик Форс-а или Аватара колко са готини
Дамия за 1в1 е просто... просто уникална! Ако имаш с какво да я опазиш (Пакт, Форс, 2 мана каунтър, Спелскайт, редирект) тя просто всеки път като я опазиш ще те снабдява с още толкова средства за да продължаваш... Бахти яката горгона честно!
Rator- Брой мнения : 690
Мда, само не мога да реша кой да си взема : (
Аз ли само съм го решил ебаси хД
Мисля, че съм го казал над 9000 пъти :Д Някой да вземе там дето има левиатана новия и да ми го даде/трейдне, освен т'ва който от двамата имащи Phyrexia vs Coalition ми даде Exotic Curse (има последователка на Slaanesh на арта), получава над 9000 интернета
Аз се чудя между и
Ще си помисля Exotic Curse дали се трейдва :Д
Ще си помисля Exotic Curse дали се трейдва :Д
Зарибявайте се, е ся кат стане официален формат и да видиш как ФНМ то ще си го праим такова
Като гледам как вървят нещата май ще си взема един Mirror Mastery... стига в него да има Bloodthirster разбира се.
Dragonan- Брой мнения : 343
Зася аз, Роро и Пецата сме остро за BUG, тъй че ВЕКСЕ, да знаеш кое да поръчваш най-много :Р
Hex- Брой мнения : 248
Не, човек, сериозно, поръчвай щото оттука с брат ми може даже 2 да си вземем...
Незнам, това ще е уникално, всеки който няма ще иска, поръчвай много! Всъщност и тези които имат хайлендър ще искат, тъй че много много!!!
Аз бтв май ще бъда за WUR
Незнам, това ще е уникално, всеки който няма ще иска, поръчвай много! Всъщност и тези които имат хайлендър ще искат, тъй че много много!!!
Аз бтв май ще бъда за WUR
Rator- Брой мнения : 690
Е, не, не може да бъде... Да играеш бяло и синьо? Не го очаквах от теб...
БЛАСФЕМИЯТА,БАЦЕ О_О И много последователи ми се навъдиха в цветовете...педерасти. xD
Бтв... айде да направите списък кой к'во иска като цветове и бройки и ще ги имате като ги поръчаме.
Аз бих се пуснал за един BUG - онова с ворош, май Devour for Power се казваше.
Страница 5 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Commander.......
» Commander Поръчка
» [Commander/EDH] Vorosh, the Hunter
» ISkam da si naprava EDH ama ne znam kaf commander iskam
» Commander Поръчка
» [Commander/EDH] Vorosh, the Hunter
» ISkam da si naprava EDH ama ne znam kaf commander iskam
Страница 5 от 8
Права за този форум: