MTG Commander
+7
Dragonan
Onewithnothing
v3x
archdevil
Baron Hellequin
Rator
Os1rus
11 posters
Страница 3 от 8
Страница 3 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: MTG Commander
Митак, кажи го на Янко, не на всички, досега говорих колко не работи!
Определно. Токен генерейшъна е едно от най- силните неща, понеже само мас ремувал го лови! Естествено че работи. Например - Wolfbriar Elemental е много хубав. Друго нещо е енчантмънти или артефакти които слагат токени. Това е още по- яко, щото и след ремувал пак имаш. Едно от тея е например e Phyrexian Processor. Супер яка карта, който може да си намери да я включва в хайлендъра on the spot.Os1rus написа:
Иначе аз в мойто едх имам три токен генератора и си ме радва като дойдат и винаги помагат.
Rator- Брой мнения : 690
И една идеа от друг форум. Със Sature Priest колко опоненти ще се решат да се включат в цената :Д
Os1rus- Брой мнения : 303
Хаха, ей това вече е някво забавно такова
Между другото, на мен не ми се играе компетитив хайлендър, даже никак, щото не е фън срещу по-слаби декове, просто ги оунвам със 7 карти в ръка и някъв невъзможен борд и ми е тъпо, някво не е балансирано. Хайлендъра не е създаден с идея да е компетитив, според мен трябва да е за фън, ама не само на тоя, който печели, ами на всички, тоест, според мен да играеш някъв бая силен и изпипан дек в ЕДХ срещу всички е адски тъпо, някои просто ги премазваш on the spot и се губи цялата идея, но пък да играеш с някой с горе-долу същия power level e добро. С моя дек ми е айляк само като играя срещу Бени и Роро, щото иначе ми е скучно, а другия тип се чуди как да се оправи, пък не виждам на Бени защо му е кеф да премазва на Драгни дековете, дето са за фън примерно.
ИИИИИ ТЪЙ ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ПОСТА !!!!!!!
Предлагам, много сериозно, който има по-компетитив и работещи ЕДХ-та да си направят и по-слаби, чисто за фън, че да се играе на равен power level, иначе е ебати тъпото в множеството от игрите, а не може всички да се стремят да стават по-имбави, все някой ще изостане. Има прекалено много хора с все още неработещи ЕДХ декове, и заради тях трябва да играем айляшки декове, дето нямат по 10 sweeper-a, и всичко вътре да е 2за1, ако не и повече, ми нещо тематично примерно, да се върти около някъв шеф, стъф лайк дат.
ИИИИИ ТЪЙ ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ПОСТА !!!!!!!
Предлагам, много сериозно, който има по-компетитив и работещи ЕДХ-та да си направят и по-слаби, чисто за фън, че да се играе на равен power level, иначе е ебати тъпото в множеството от игрите, а не може всички да се стремят да стават по-имбави, все някой ще изостане. Има прекалено много хора с все още неработещи ЕДХ декове, и заради тях трябва да играем айляшки декове, дето нямат по 10 sweeper-a, и всичко вътре да е 2за1, ако не и повече, ми нещо тематично примерно, да се върти около някъв шеф, стъф лайк дат.
Hex- Брой мнения : 248
За мен пък ЕДХ е най-забавно в мулти. Където дори и един от 5 да е с по-добър дек, може да си събере борда набързо след като всички са срещу него. Точно интригите и политиката в ЕДХ е готиното нещо и наистина не го виждам като 1vs1 формат.
Интрига и политики може да има във всеки мултиплейър, не е нужно да е ЕДХ :Р
Ама в ЕДХ е по-забавно. Примерно с тази карта. Ако някой го налазват мощно и му дадеш безплатни чъмп блокъри все ще се отблагодари. И много примери други де :Д
Ги, аз съм си направил хайлендър, стремя се да е възможно най- силен.
Дотук ясно. Това че Драгни цъка за кеф и може да играе единствено с мен, щото вие никога не носите Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС.
Съгласен съм, бих си направил втори хайлендър веднага. Проблема е че не виждам никакъв смисъл поради:
1) - Така или иначе най- често играя с Росен, теб и Симо. Срещу тях не може да се играе с Нив- Миззет.
2) - И да си направя, ще изиграя 1-2 игри и ще си кажа GG брато, връщам се.
А между другото кога точно си играл срещу по- слаби декове?
Също така ако не помниш аз си направих втори изключително и само за фън червено-зелен неработещ великан дек. Знаеш ли какво... играх си само срещу Драгни. Тва е.
Първо хората да си направят хайлендъри тогава да изравняваме...
Дотук ясно. Това че Драгни цъка за кеф и може да играе единствено с мен, щото вие никога не носите Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС.
Съгласен съм, бих си направил втори хайлендър веднага. Проблема е че не виждам никакъв смисъл поради:
1) - Така или иначе най- често играя с Росен, теб и Симо. Срещу тях не може да се играе с Нив- Миззет.
2) - И да си направя, ще изиграя 1-2 игри и ще си кажа GG брато, връщам се.
А между другото кога точно си играл срещу по- слаби декове?
Също така ако не помниш аз си направих втори изключително и само за фън червено-зелен неработещ великан дек. Знаеш ли какво... играх си само срещу Драгни. Тва е.
Първо хората да си направят хайлендъри тогава да изравняваме...
абе всеки фрий фор ол мултиплейър се състои от 2 стъпки
1) всички трябва да убием Бени
2)играем си нормално :Р
Бтв, хората имат хайлендъри, просто рядко налазват с тях и рядко има време в Пулсара, освен тва, с по 2 турнира енд стъф
Бтв, хората имат хайлендъри, просто рядко налазват с тях и рядко има време в Пулсара, освен тва, с по 2 турнира енд стъф
Hex написа:абе всеки фрий фор ол мултиплейър се състои от 2 стъпки
Аз моя ЕДХ дек го нося всеки път ама почти няма кога да играем. Освен някоя игра с Драгни.
Естествено....
Еми ФНМто като стандарт е скучно. 2 Еднакви турнира един след друг е фъкд ъп.
Незнам какво трябва да направим за да си каже всеки мнението, да ги сумираме и да решим.
Можем да правим дефакто каквото си искаме стига всички да съгласни!
Киро адски хубаво си го каза - "на мен за ФНМто не ми пука. Експериментирам всеки път като имаме ФНМ с нов дек че да е забавно.."
Аз имам един много сериозен въпрос за реформи xd - незнам дали е възможно, ще питам Векс и естествено всички останали за одобрение, в крайна сметка множеството печели.
Ако можем да спрем да обявяваме първия турнир за гейтуей и да го направим ФНМ, така че да продължават да ни пращат наградките за ФНМ ще е супер. Дефакто ще имаме 2 тунира - първия компетатив и втория ще си бъде между нас, какъвто ние си решим предварително, който няма да се репортва.
ФНМто дефакто ще ни е първо подред и естествено бустер наградите си остават. Схващате ли, сливане на двата турнира. Имаме си наградите от Гейтуей (в смисъл бустерите, но ако има някакви промота за гейтуй - тоя ще се обявява за ФНМ тъй че няма как да стане) и ФНМ на един турнир, входната такса си е 3 лева, само че така после имаме свободно време за каквото си решим. Дефакто Пулсара не губи от това - ФНМто така или иначе си е безплатно и снабдено от паладиум, бустери за награда не се дават! Така имаме един пълен турнир, с повече награди - ФНМ промотата ще отиват за тези които не са си взели нищичко от бустерите и всеки ще остава поне частично доволен! А и никога няма да доскучнява понеже свободното време след това си струва и понеже няма да се репортва никой няма да се притеснява от пауър левел, от формат, от наговаряния и т.н и т.н...
Еми ФНМто като стандарт е скучно. 2 Еднакви турнира един след друг е фъкд ъп.
Незнам какво трябва да направим за да си каже всеки мнението, да ги сумираме и да решим.
Можем да правим дефакто каквото си искаме стига всички да съгласни!
Киро адски хубаво си го каза - "на мен за ФНМто не ми пука. Експериментирам всеки път като имаме ФНМ с нов дек че да е забавно.."
Аз имам един много сериозен въпрос за реформи xd - незнам дали е възможно, ще питам Векс и естествено всички останали за одобрение, в крайна сметка множеството печели.
Ако можем да спрем да обявяваме първия турнир за гейтуей и да го направим ФНМ, така че да продължават да ни пращат наградките за ФНМ ще е супер. Дефакто ще имаме 2 тунира - първия компетатив и втория ще си бъде между нас, какъвто ние си решим предварително, който няма да се репортва.
ФНМто дефакто ще ни е първо подред и естествено бустер наградите си остават. Схващате ли, сливане на двата турнира. Имаме си наградите от Гейтуей (в смисъл бустерите, но ако има някакви промота за гейтуй - тоя ще се обявява за ФНМ тъй че няма как да стане) и ФНМ на един турнир, входната такса си е 3 лева, само че така после имаме свободно време за каквото си решим. Дефакто Пулсара не губи от това - ФНМто така или иначе си е безплатно и снабдено от паладиум, бустери за награда не се дават! Така имаме един пълен турнир, с повече награди - ФНМ промотата ще отиват за тези които не са си взели нищичко от бустерите и всеки ще остава поне частично доволен! А и никога няма да доскучнява понеже свободното време след това си струва и понеже няма да се репортва никой няма да се притеснява от пауър левел, от формат, от наговаряния и т.н и т.н...
Проблема ни е времето, определено. Аз вече за мойто ЕДХ си взех и кутийка, ся винаги ми е в големия бокс, наред със стандарт дека, токенчетата и малко зарчета и други глупости. Винаги, ако съм свободен съм навит да цъкам каквото и да е, стига да мога да си направя интересен дек. ОСТРО подкрепям каквото каза Бени, не вярвам Пулсар да имат против, пак си гейнват 3 лева от човек, просто не се губи двойно време за турнир, остават ни 1-2-3 часа свободни за игране на КАКВОТО И ДА Е? Как да не е яко.
Baron Hellequin- Брой мнения : 514
Ми идеята е айляшка, ама само за разпределянето на наградите не съм съгласен, щото трябва да е както уизардс са казали с ФНМ промотата - или топ 4 или топ 2 и 2 на рандъм.
А пък за след това ще може който иска да играе ЕДХ, стори моуд, плейнчейс, аркенъми, белот, юги, тенис, ядене и т.н.
А пък за след това ще може който иска да играе ЕДХ, стори моуд, плейнчейс, аркенъми, белот, юги, тенис, ядене и т.н.
Уау, не мога да повярвам че получих подкрепа. ОТ ГИ, УАУ.
Тогава да бъде топ 2 и 2 на рандом. Макар че не виждам чак такъв проблем да си решим как да си раздаваме наградите...
Тогава да бъде топ 2 и 2 на рандом. Макар че не виждам чак такъв проблем да си решим как да си раздаваме наградите...
Ми, човек, просто идеята ти е логична, играем наистина 1 излишен турнир, който не печели на пулсара нищо, пък ни заема времето за сайд евенти и разнообрази в меджика, аз лично искам да пуцам легаси с Роро и Киро и който още иска де(тва си го измислих в момента, ама е яка идея).
Ги, със прокси съм навит и аз. Веднаха пиша пактовете и зоофилията xD
с единственото условие ще е да НЕ нетдекваш..
хахаха - Веднага ме пишете ин!!!
Добре, закво с Роро и Киро а с мен - не? Аз даже няма да проксирам майна!!!
Добре, закво с Роро и Киро а с мен - не? Аз даже няма да проксирам майна!!!
Опа, извинявай, писал си и с който още иска...
Деа знам, с тях ми е най-айляк да играя сигурно
ОБСЪЖДАЛИ СМЕ ГО тва с дропването на гейтуея вече. И резултата беше същия - векс ви обясни защо НЕ МОЖЕ да стане. Шефчето получава допълнителни буустъри за целта. Събира вход ИТН. Замислете, се, че идеята му на него никога не е била да развива меджика - ТОЙ ИСКА ДА СИ ЗАПЪЛНИ СЛАБИЯ КАТО ПРОДАЖБИ ДЕН НА МАГАЗИНА С НЕЩО. Дали ще е съгласен платения турнир да отпадне? И КАК ТОЧНО РЕПОРТВАШ 2 ТУРНИРА С ЕДИН И СЪЩИ ПЕЪРИНГС И РЕЗУЛТАТ БЕЗ ДА ТЕ БАННАТ КАТО ОРГАНИЗАТОР? ФНМ-то от друга страна е само за натрупване на точки, само пожелателно, и като цяло се раздават почти изцяло крака за промота. Но НЕ Е ХУБАВО И ТО ДА ОТПАДА щот си е евент, Капиш? Така че ето най-добрия вариант, ако искате да цъкате квази-компетитив ЕДХ: фнм-то. С безплатни мулигани, форевър. Така или иначе на никой не му пука кой е първи. Даже и на първия. Играете 1-2 игри, за колкото ви стигне времето и после доброжелателно, по другарски, решавате кой е имал по-добри отигравания, кой е направил по-интересни ходове, на кой дека е по-готин като идея и реализация итн. И по общо съгласие се пише някакъв резултат - почти е без значение какъв е, така или иначе наградите са символични. А ако не се постигне съгласие - draw. Така хем ще се играе ЕДХ на турнир, хем няма да е кой-знае колко затормозяващо, спазва се идеята за социалния характер на формата и се демотивира играта в "гаднярските" и "социопатичните" й аспекти.
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Драгни, аз го гледам като дропването на гейтуея и правенето на ФНМ-то с вход 3левка, просто тва което ни е Gateway в момента, да стане FNM, а пък след това всичко може да става. Та, на практика гейтуея отпада, но остава печалбата за Пулсара по тая идея, тва мисля, че беше и на Бени идеята, макар че той я обясни криво. Аве, утре разпъваме Векса на кръст и правим някви шитни
Hex написа:Аве, утре разпъваме Векса на кръст и правим някви шитни
BDSM с Векс?
Като не ви кефи гейтуея не го играйте. Не е задължително да участвате като не ви харесва. Иначе съм съгласен с Драгни, само дето половината никога няма да дадат победа на опонента щото е направил 2-3 хубави отигравания или има интересен дек.
Няколко неща за турнирите:
1. Гейтуей (инак казано трилевка) ще има така или инак, дали ще е стандарт, едх, 2хг или нещо от тоя род няма значение.
2. Не всеки има едх което да става за нещо, аз например въобще нямам.
1. Гейтуей (инак казано трилевка) ще има така или инак, дали ще е стандарт, едх, 2хг или нещо от тоя род няма значение.
2. Не всеки има едх което да става за нещо, аз например въобще нямам.
v3x- Брой мнения : 249
Местожителство : Пловдив
Страница 3 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Commander.......
» Commander Поръчка
» [Commander/EDH] Vorosh, the Hunter
» ISkam da si naprava EDH ama ne znam kaf commander iskam
» Commander Поръчка
» [Commander/EDH] Vorosh, the Hunter
» ISkam da si naprava EDH ama ne znam kaf commander iskam
Страница 3 от 8