MTG Commander
+7
Dragonan
Onewithnothing
v3x
archdevil
Baron Hellequin
Rator
Os1rus
11 posters
Страница 6 от 8
Страница 6 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: MTG Commander
добре, че на някого му се занимава да копира спойлерите... мен лично ме мързи яко.
Иначе, солидни карти, as always
Всичките са някви идейни :Р
Иначе, солидни карти, as always
Всичките са някви идейни :Р
Hex- Брой мнения : 248
Отвратително яки са <3
Baron Hellequin- Брой мнения : 514
This is NOT blasphemy. И четирите са много яки.
А Какодемон е друга дума за Глабарезу. За който е чел монстър менюалите...
А Какодемон е друга дума за Глабарезу. За който е чел монстър менюалите...
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Добре бе Векс, нужно ли е да се прави тоя списък... В крайна сметка докато не се спойлнат целите къв е смисъла да залагаме на декове...
Ако в UBGто има някви имбави мощнотии а пък в UWR-а има драконите за по 9000 мана аз може да си сменя решението!?
Има желание от всеки който ги е видял, не може ли един път да се поръча повече отколкото трябва, шефчето толкова ли иска да не се мине...
Ако иска да не се минава при поръчки му кажи, както от сумати време се говори, да не се поръчват тъпите сет прекони, щото ония от шадоумуур още стоят май!
Ако в UBGто има някви имбави мощнотии а пък в UWR-а има драконите за по 9000 мана аз може да си сменя решението!?
Има желание от всеки който ги е видял, не може ли един път да се поръча повече отколкото трябва, шефчето толкова ли иска да не се мине...
Ако иска да не се минава при поръчки му кажи, както от сумати време се говори, да не се поръчват тъпите сет прекони, щото ония от шадоумуур още стоят май!
Rator- Брой мнения : 690
Да, пич, нужно е щом толкоз настоявате да ги имате на ден първи, никой няма да се заеме да ги поръчва по много бройки като не е сигурно че ще ги купите, защото ще е чиста набутвация за Наско..... Нищо не разбираш от търгувия май май. Както си видял от NPH интро паковете и един няма. Не ми говори така на контра щот нищо не схващаш как седи.
v3x- Брой мнения : 249
Местожителство : Пловдив
Векс събота ще мина да цъкаме и ще обсъдим за кой да ме запишеш мен или е късно?
Os1rus- Брой мнения : 303
Не е късно, идвай, тамън и на новозарибения ше разясним правилата.
Да де, ама не сме видели още пълните деклистове, не може ли да се почака с поръчката?
Може бе пич, ама после като ми кажеш на 16ти следобед да не ми пискаш на 17 че ти го няма дека.
Да? Ае стига толкоз офтопик..
само да питам пецата кои са му цветовете на него че се оплаква...
Dragonan- Брой мнения : 343
62 кинтавра ше са командърите.
In fact I had the perfect tagline for the red, white, and blue pseudo-shard: "The rules are, there are no rules." White likes it 'cause there are rules, red likes it 'cause there aren't rules, and blue just likes the paradox.
Dragonan- Брой мнения : 343
Вексе, аз не бързам btw, и без това мисля да го взема за именния. Мисля да изчакам и аз пълен лист и тогава да кажа. ^^'
yep, аз го гледах дося, се чудя къде е Доранския :Р
Hex- Брой мнения : 248
ВЕЕЕКС! Тва хевънли инферно мога да ти го сглобя цялото като изключим формат специфик картите. И като цяло ми се струва две идеи по-назад от другите декове... Като цяло девауъра и миръра ми се струват най-силни. В смисл че с възможно най-малко туийкване, дори и с обикновенни реджектед реъри от стандарт, пауъра им може да нарастне с геометрична прогресия + най си заслужават цената. След това са другите два и най-накрая инферното... Да кажем, че няма да кажа/напиша това, което всички чакате да чуете, но ще си го пмисля със силата на 1000 слънца.
Последната промяна е направена от Onewithnothing на Пет Юни 10, 2011 11:17 am; мнението е било променяно общо 1 път
ААААААААААААААААА ! ALL SHALL FALL >:C
Драгни аз основно зарад шефчетата го искам дека, ше вида дали ше го взимам все пак.
Пеца, получаваш медал за храброст. Dat scythe...
Дам, знам Вексе. Разбирам те идеално, Каалия наистина е бая секси... честно казано и мен ме кефи идеята за комбинация на точно тези три цвята вътре, claws/tits or GTFO стайл. А и то целта не е да е компетитив, а фън...
Дам, знам Вексе. Разбирам те идеално, Каалия наистина е бая секси... честно казано и мен ме кефи идеята за комбинация на точно тези три цвята вътре, claws/tits or GTFO стайл. А и то целта не е да е компетитив, а фън...
Така. Време е да си взема един мултиплейър френдли дек! Записвам се за Бяло-Синьо-Червения!
Поне ще мога да си развихря политическите способности с това! В смисъл това е идеята на дека! :D:D
Поне ще мога да си развихря политическите способности с това! В смисъл това е идеята на дека! :D:D
Айде моля ви се, когато си купим дековете наведнъж да не ги разваляме, примерно за 1-2 седмици!
Така като са готови са балансирани, интересни и супер забавни и ще мога да се включа в някаква мултиплейър игра без да изляза от нея на 2рата минута... А и нямате да имате оправдание като ви бия xD xD
Така като са готови са балансирани, интересни и супер забавни и ще мога да се включа в някаква мултиплейър игра без да изляза от нея на 2рата минута... А и нямате да имате оправдание като ви бия xD xD
Аз съм много за Пък и ще ми трябва време докат свикна с тоя тип на игра
archdevil- Брой мнения : 313
Местожителство : plovdiv
Страница 6 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Commander.......
» Commander Поръчка
» [Commander/EDH] Vorosh, the Hunter
» ISkam da si naprava EDH ama ne znam kaf commander iskam
» Commander Поръчка