Kamigawa block draft
5 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Kamigawa block draft
Това мислех да го пусна с Миродин драфта, но реших да не прекалявам Специално заради Бени пускам и този драфт. Имам само една молба - моля пиквайте картите по-бързичко
Тука ще взема артефакта. За 1 мана да можеш да си нареждаш горните 3 карти си е много сериозна сила. Освен това можеш и да теглиш, което хич не е малко. Иначе има и други интересни карти, но тази наистина си заслужава и няма да имам късмета да ми се върне !
Тука ще взема артефакта. За 1 мана да можеш да си нареждаш горните 3 карти си е много сериозна сила. Освен това можеш и да теглиш, което хич не е малко. Иначе има и други интересни карти, но тази наистина си заслужава и няма да имам късмета да ми се върне !
archdevil- Брой мнения : 313
Местожителство : plovdiv
Re: Kamigawa block draft
апостоле, точно тоя артефакт е в банлиста на мoдерн не знам какво му се обясняваш толкова.
пиквам Mothrider Samurai
пиквам Mothrider Samurai
Dragonan- Брой мнения : 343
Янко, отново тъп аргумент. Иначе, и аз като Тольо взимам Top-a, заради top card manipulation-a.
Baron Hellequin- Брой мнения : 514
Blood drips. Blood sings. Blood devours all and only blood remains. BLOOD FOR THE BLOOD GOD.
Не участвам, но въпореки това ще ви зуля демона, щото... виж го уе :Д:Д
Не участвам, но въпореки това ще ви зуля демона, щото... виж го уе :Д:Д
Onewithnothing- Брой мнения : 535
не разбрах какво ми беше тъпото в това което казах?
Пецата се опитва да троли. Топчето струва 10+ $ и се играе където не е баннато навсякъде, и той те нарежда щото не знаеше тва. Или поне тъй изглеждаше от мението ти.
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Еми ще пикнеме топчето.
Сега, хубавите карти са следните:
Топчето е ясно - не ви вкарва в цвят, library manipulation, може да се суапне за тоя ремувал, който ви трябва толкова много.
Iname - много много много силно ако имате спирити. Но само ако имате спирити. Т.е трябва да влезете в зелено и да се стараете да играете около нея. Иначе е 6 мана 4/4, което макар и в лимитед, не е прекрасно.
Soratami Rainshapper - много ме кефи тоя. По- добър е от на ЯНко Mothrider-a поради простата причина че шие за 2 и влиза 1 ход по -рано. Опцията за return a land е лукс, който обаче може по- късно в играта да ти спаси board-a или уин condition-a.
Cursed Ronin. Това е БОЧ. Боч отвсякъде, той е 2/2 в битка и има абилитито на Nantuko Shade. WHOOOAH, даже се чудя как не пикнах този, незнам, просто Топ-а има прекалено добра репутация и може да съжалявам за "екстремното си решение да пасна топ" по- късно.
Пиквам Топ, но черния типаж наистина е МНОГО хубав.
Сега, хубавите карти са следните:
Топчето е ясно - не ви вкарва в цвят, library manipulation, може да се суапне за тоя ремувал, който ви трябва толкова много.
Iname - много много много силно ако имате спирити. Но само ако имате спирити. Т.е трябва да влезете в зелено и да се стараете да играете около нея. Иначе е 6 мана 4/4, което макар и в лимитед, не е прекрасно.
Soratami Rainshapper - много ме кефи тоя. По- добър е от на ЯНко Mothrider-a поради простата причина че шие за 2 и влиза 1 ход по -рано. Опцията за return a land е лукс, който обаче може по- късно в играта да ти спаси board-a или уин condition-a.
Cursed Ronin. Това е БОЧ. Боч отвсякъде, той е 2/2 в битка и има абилитито на Nantuko Shade. WHOOOAH, даже се чудя как не пикнах този, незнам, просто Топ-а има прекалено добра репутация и може да съжалявам за "екстремното си решение да пасна топ" по- късно.
Пиквам Топ, но черния типаж наистина е МНОГО хубав.
Rator- Брой мнения : 690
@Бени
1. топчето не го пикнах аз щото е твърде имба, аз не харесвам имба карти.
2. Iname си е добре в лимитед, не знам защо си мислиш че 6 мана 4/4 е слабо, а и е евентуално може да върне 1-2 кричъра от гроба.
3. Аз се колебаех между Rainshaper-а и Mothrider-а, дилемата беше дали искам нещо което ме спасява от ремувал, или е по-добро в битка. отказах се от Rainshaper-а защото не струва в битка с тва 1tghns и ефекта му е много мана за един shroud, ще иска да разчита на други кричъри за да може да работи и винаги могат да ти играят друг ремувал на стака на абилитито. хареса ми mothrider-а щото е дебел/дебел с evasion и лесно сплашъбъл кричър.
4. Ronin-а си е як, това е факт. просто не му обърнах внимание щото бях на вълна Flyer-и от другия драфт и съм със замъглена преценка. Ронина е най-добрата карта в този бустър според мен (без да броим Топ-а).
ако това беше реален драфт, се пиква топ-а за да може да си го сложиш в EDH, иначе ако вече имаш един, се взима Ронина обвиъсли.
1. топчето не го пикнах аз щото е твърде имба, аз не харесвам имба карти.
2. Iname си е добре в лимитед, не знам защо си мислиш че 6 мана 4/4 е слабо, а и е евентуално може да върне 1-2 кричъра от гроба.
3. Аз се колебаех между Rainshaper-а и Mothrider-а, дилемата беше дали искам нещо което ме спасява от ремувал, или е по-добро в битка. отказах се от Rainshaper-а защото не струва в битка с тва 1tghns и ефекта му е много мана за един shroud, ще иска да разчита на други кричъри за да може да работи и винаги могат да ти играят друг ремувал на стака на абилитито. хареса ми mothrider-а щото е дебел/дебел с evasion и лесно сплашъбъл кричър.
4. Ronin-а си е як, това е факт. просто не му обърнах внимание щото бях на вълна Flyer-и от другия драфт и съм със замъглена преценка. Ронина е най-добрата карта в този бустър според мен (без да броим Топ-а).
ако това беше реален драфт, се пиква топ-а за да може да си го сложиш в EDH, иначе ако вече имаш един, се взима Ронина обвиъсли.
Апостол - Sensei's Divining Top
Янко - Mothrider Samurai
Пецата - Sensei's Divining Top
Бени - Sensei's Divining Top
Едва ли ще изненадам някой ако кажа че пиквам Glacial Ray Верно не е инсинерейт, но пък си прави 2 демидж за 2 мана. Зелените монаси много ме кефят. Черния спирит е супер тъп - за 4 мана 2/2 и лети не е кой знае кво. Верно че се играят спирити в тоя блок, ама едва ли ще върне някъв финишър. Лисица клерик - дис ис сомтинг ню :Д Тъп избор освен ако не присъства и другата спомената карта. Тоя син мейдж за 4 мана е толкова малоумен, че искам да си изкажа възмущението. Някой би ли пикнал подобен изрод? В смисъл предпочитм да взема ландака вместо него. Само дето няма ландка тук :Р
Айде действайте да видим нататък кво се случва
Янко - Mothrider Samurai
Пецата - Sensei's Divining Top
Бени - Sensei's Divining Top
Едва ли ще изненадам някой ако кажа че пиквам Glacial Ray Верно не е инсинерейт, но пък си прави 2 демидж за 2 мана. Зелените монаси много ме кефят. Черния спирит е супер тъп - за 4 мана 2/2 и лети не е кой знае кво. Верно че се играят спирити в тоя блок, ама едва ли ще върне някъв финишър. Лисица клерик - дис ис сомтинг ню :Д Тъп избор освен ако не присъства и другата спомената карта. Тоя син мейдж за 4 мана е толкова малоумен, че искам да си изкажа възмущението. Някой би ли пикнал подобен изрод? В смисъл предпочитм да взема ландака вместо него. Само дето няма ландка тук :Р
Айде действайте да видим нататък кво се случва
взимам Kitsune Diviner заради арта и ще искам 5 мин усамотение
иначе пиквам Indomitable Will от тоя бустър за да не ми се налага да избирам втори цвят сега, на знам картите от сета какви са и не искам да рискувам.
иначе пиквам Indomitable Will от тоя бустър за да не ми се налага да избирам втори цвят сега, на знам картите от сета какви са и не искам да рискувам.
Moss Kami. Защото е боч.
Много се извинявам за времето, в което тролех Миродин.
ТОя сет е най- малоумния сет в историята на маджик.
Толкова OBVIOUS pick е Glacial Ray че...
Значи вижте сега. Не че Glacial Ray е нещо уникално и супер 1ст пикабъл. Просто 90% от сета са такива боклуци, че си личи отдалече какво е хубаво и какво не. И Апостоле в тоя лимитед Gibbering Kami е як. Нещо като полу грейв дигър е.
Незнам какви ще са пиковете след като яките карти се изхабят...
ТОя сет е най- малоумния сет в историята на маджик.
Толкова OBVIOUS pick е Glacial Ray че...
Значи вижте сега. Не че Glacial Ray е нещо уникално и супер 1ст пикабъл. Просто 90% от сета са такива боклуци, че си личи отдалече какво е хубаво и какво не. И Апостоле в тоя лимитед Gibbering Kami е як. Нещо като полу грейв дигър е.
Незнам какви ще са пиковете след като яките карти се изхабят...
Апостол - Sensei's Divining Top, Glacial Ray
Янко - Mothrider Samurai,Indomitable Will
Пецата - Sensei's Divining Top, Moss Kami
Бени - Sensei's Divining Top, Glacial Ray
[img][/img]
Аз си харесах Ronin Hound master
Янко - Mothrider Samurai,Indomitable Will
Пецата - Sensei's Divining Top, Moss Kami
Бени - Sensei's Divining Top, Glacial Ray
[img][/img]
Аз си харесах Ronin Hound master
Да, тука хубавите карти са ROnin Houndmaster, Samurai Enforcers (мн бочовски) и Cage of Hands. При други обстоятелства бих пикнал едното от белите, но при положение, че съм в 1 цвят, мисля да си седя в него докато нямам друг избор или дойде нещо уникално. (Е, уникално уникално... колко да е уникално в тоя сет, освен някой от драконите )
Т.е пиквам ROnin Houndmaster !!
Тука май ша се движим заедно в цветовете
Cage of Hands.
взимам Samurai Enforcer, иначе и аз се колебаех между него и Houndmaster-а
ПП бени, ако бяхме пикнали ронина от първия бустър, черното щеше много яко да ни преебе.
ПП бени, ако бяхме пикнали ронина от първия бустър, черното щеше много яко да ни преебе.
Глупости, за това се играе втори цвят...
Апостол - Sensei's Divining Top, Glacial Ray, Ronin Houndmaster
Янко - Mothrider Samurai,Indomitable Will, Samurai Enforcer
Пецата - Sensei's Divining Top, Moss Kami,Cage of Hands
Бени - Sensei's Divining Top, Glacial Ray,Ronin Houndmaster
Артефакта не ме впечатлява особено много. Двете червени карти ми вкарват много размисъл. В общи линии ще взема Yamabushi's Storm. Причините - струва 2 мана и прави по 1 на всеки кричър. Става за ърли римувъл на някви досадни 1-2-3 дропове. Ако го нямаше в бустера щях да взема Stone Rain - на трети ход да чупиш земя на двуцветен дек си е доста добре Обръкваш му плановете или най-малкото го забавяш с един ход
ПС: Арта на Дистрес е уникален
Янко - Mothrider Samurai,Indomitable Will, Samurai Enforcer
Пецата - Sensei's Divining Top, Moss Kami,Cage of Hands
Бени - Sensei's Divining Top, Glacial Ray,Ronin Houndmaster
Артефакта не ме впечатлява особено много. Двете червени карти ми вкарват много размисъл. В общи линии ще взема Yamabushi's Storm. Причините - струва 2 мана и прави по 1 на всеки кричър. Става за ърли римувъл на някви досадни 1-2-3 дропове. Ако го нямаше в бустера щях да взема Stone Rain - на трети ход да чупиш земя на двуцветен дек си е доста добре Обръкваш му плановете или най-малкото го забавяш с един ход
ПС: Арта на Дистрес е уникален
Тва наистина е най- тъпия сет на всички времена.
Пиквам Kodama's Might. Reason: всичко останало е боклук.
И Stone Rain не е яко в лимитед, щото не можеш да се възползваш на макс от тоя спечелен ход.
Пиквам Kodama's Might. Reason: всичко останало е боклук.
И Stone Rain не е яко в лимитед, щото не можеш да се възползваш на макс от тоя спечелен ход.
Kodama's Might. Splice-able.
Kodama's Might
един път и аз да съм мейнстрийм
един път и аз да съм мейнстрийм
Апостол - Sensei's Divining Top, Glacial Ray, Ronin Houndmaster, Yamabushi's Storm
Янко - Mothrider Samurai,Indomitable Will, Samurai Enforcer, Kodama's Might
Пецата - Sensei's Divining Top, Moss Kami, Kodama's Might,Cage of Hands
Бени - Sensei's Divining Top, Glacial Ray,Ronin Houndmaster, Kodama's Might
Мамка му - чудя се между зелено или синьо. Ей така заради гаврата ще пробвам да направя синьо - червен дек. Избирам Reach Thought Mists
Янко - Mothrider Samurai,Indomitable Will, Samurai Enforcer, Kodama's Might
Пецата - Sensei's Divining Top, Moss Kami, Kodama's Might,Cage of Hands
Бени - Sensei's Divining Top, Glacial Ray,Ronin Houndmaster, Kodama's Might
Мамка му - чудя се между зелено или синьо. Ей така заради гаврата ще пробвам да направя синьо - червен дек. Избирам Reach Thought Mists
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Mirrodin block Draft
» MTG Draft 29/05/11
» Draft RTR-RTR-RTR 21.10.12
» Draft ISD-ISD-ISD 09.10
» Draft RTR-RTR-RTR 18.11.12
» MTG Draft 29/05/11
» Draft RTR-RTR-RTR 21.10.12
» Draft ISD-ISD-ISD 09.10