[ISD] Някви споменавки.
+9
unu
v3x
Os1rus
Winterchill
Rator
Onewithnothing
archdevil
Dragonan
Baron Hellequin
13 posters
Plovdiv MTG :: News
Страница 10 от 14
Страница 10 от 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: [ISD] Някви споменавки.
Янко, Агро е, защото в правилния дек ти изсипва доста неща .
Baron Hellequin- Брой мнения : 514
Пеца нали правиш разлика между Агро и Рампа?
archdevil- Брой мнения : 313
Местожителство : plovdiv
За Пецата това е едно и също :Д !
Bl1nD_95- Брой мнения : 75
Не е,Ванков. И да, правя разлика.
май само мен Инистрад не ме кефи?
Warx- Брой мнения : 44
Стенли аз съм със смесени чувства, клонящи по-скоро към нехаресване!
Няма значение, че в сета няма елдразита, дали делиджа ще е 5 или 9467 в повечето случаи няма никакво значение - пак ще прогори гъза на почти всичко. А 13 е толкова хубаво число за готически хорър сет...
Пеца, дефиницията на "агро карта" не е такава, която в правилния дек ти изсипва много неща, а такава, която изпълнява агресивна роля - да атакуваш, да натискаш противника, да налагаш бързо темпо на играта.
Аз по-скоро искам да привлека вниманието ви върху друго нещо, което забелязах... Butcher's cleaver. Рандом артефакт - ако се екипира ха човек каквото насече го хвърля в тигана и го гейнваш под формата на лайф. Логично е, ама... В Инистрад освен хора, има само разни немъртви изчадия и ликантропи. И се получава In soviet Innistrad you eat werewolves... Както я виждам аз тая работа тия типове май освен че са ученици на Ван Хелзинг са и внуци на Чък Норис...
Пеца, дефиницията на "агро карта" не е такава, която в правилния дек ти изсипва много неща, а такава, която изпълнява агресивна роля - да атакуваш, да натискаш противника, да налагаш бързо темпо на играта.
Аз по-скоро искам да привлека вниманието ви върху друго нещо, което забелязах... Butcher's cleaver. Рандом артефакт - ако се екипира ха човек каквото насече го хвърля в тигана и го гейнваш под формата на лайф. Логично е, ама... В Инистрад освен хора, има само разни немъртви изчадия и ликантропи. И се получава In soviet Innistrad you eat werewolves... Както я виждам аз тая работа тия типове май освен че са ученици на Ван Хелзинг са и внуци на Чък Норис...
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Хората ми се виждат extremely по-badass от вампирите, като се замисли човек. Повечето вампири са аристократични копелета с гейски наклонности, а някой човечец като насече нещо със сатъра, както каза Драгни, си го хвърля в тигава и прави ебаси feast-a.
A guy's gotta do what a guy's got to do. Представи си, че сте в някво село 200 човека. Късна есен е и деня супер много се смалява и върколаците ви унищожават фермите и добитъка. Solving two problems at once? Хващате се една група здрави пичове със сатъри, факли, колове, сопи и квот още се сетиш и ходите да hunt-вате вечерята. Обвиъсли. Пък и като убиеш върколаците, де факто остават по-малко хора в селото.. Less mouths to feed.
Damn, that flavour is brutal. I fucking love it <3
By the way, в тоя сет вампирите sparkle-ват with extreme gayness. Как ще се носиш над някъв град полугол с tight leather pants, ffs. Тия вампири сигурно пият кръв through the genital area.
A guy's gotta do what a guy's got to do. Представи си, че сте в някво село 200 човека. Късна есен е и деня супер много се смалява и върколаците ви унищожават фермите и добитъка. Solving two problems at once? Хващате се една група здрави пичове със сатъри, факли, колове, сопи и квот още се сетиш и ходите да hunt-вате вечерята. Обвиъсли. Пък и като убиеш върколаците, де факто остават по-малко хора в селото.. Less mouths to feed.
Damn, that flavour is brutal. I fucking love it <3
By the way, в тоя сет вампирите sparkle-ват with extreme gayness. Как ще се носиш над някъв град полугол с tight leather pants, ffs. Тия вампири сигурно пият кръв through the genital area.
Hex- Брой мнения : 248
OMG
OMG
OMG
МАНИАКА РАЗЦЕПВА xDDDDDDDD
Mage-a с тоя бластер ме убива. POWAH RANGEEEEEEEERS! xD
Mage-a с тоя бластер ме убива. POWAH RANGEEEEEEEERS! xD
Мен пък ми харесва... още от тука виждам как тоя сет ще обърка всичко и ще промени целия стандарт... което, ако не броим,че ще трябва да се дават пари, ме радва.
unu- Брой мнения : 76
archdevil написа:
WTF??????????????
но маниака... трябва да го имам!!!!!!!!!!!
Dragonan- Брой мнения : 343
Агрийд, ако не бяха толкова кръвожадни вампирюгите щяха да са крайно гействени. Смисъл в Зендикрак като индианци бяха доста badass - микс между Дракула и Синовете на Великата Мечка... Цветовете на войната, направени от кръв = AWESOME... Тея обаче имат радър гей арт. И въпреки тва - вече им имам всичките дуал земи за цветовете, тъй че най-вероятно това ще събирам...
ми те уйзардс си казаха че в днешните времена е доста популярен хорър темата и затова са пуснали инистрад. а кои са най-известните вампири в момента? правилно, тези от псевдо-романтичните разкази като true blood, дневниците на вампира и twilight, които, като простолюдните овчарчета от далечна индия, правят секс с храната си.
Dragonan- Брой мнения : 343
Ето и бяло-зелената лендка
Добре, тоя цикъл земи върви доста нагоре.
В случай че някой е пропуснал - http://mtgbulgaria.blogspot.com/
ДА ГИ ЕБА В TOP DECK ХЮМАНИТЕ.
krasii- Брой мнения : 60
Местожителство : пловдив
Т'ва последното...нещо не е толкова импресивно.
Тва последното въобще даже не е дума...
4 мана 6/4 на КОМЪН слот? Хмммм, дали не е впечатляващо?
За справка едно време за финишър ползвахме Yukora, the prisoner и Plague sliver, и макар да се съмнявам пауъра даже и на лимитед да падне на ниво Камигава/равника/спирал тва хич не е лоша карта...
4 мана 6/4 на КОМЪН слот? Хмммм, дали не е впечатляващо?
За справка едно време за финишър ползвахме Yukora, the prisoner и Plague sliver, и макар да се съмнявам пауъра даже и на лимитед да падне на ниво Камигава/равника/спирал тва хич не е лоша карта...
Бърн...
Интересно...
krasii- Брой мнения : 60
Местожителство : пловдив
Тоя бърн е посредствен at best, основно щото за да забие 5 демидж трябва вероятно да изхабиш друг бърн по крийчър, и така си намаляш Dmg output-a за плейъра. That said може и да види игра ся като се замисля ама много ме съмнява
Winterchill- Брой мнения : 175
Страница 10 от 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Plovdiv MTG :: News
Страница 10 от 14
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите