МЕМЕТАТА!!!
+3
Rator
Baron Hellequin
Onewithnothing
7 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
МЕМЕТАТА!!!
Е тук можем да слагаме меметата, които се пролиферират от и покрай меджик играчите, та да ги има записани и документирани и някой ден като ги позбравимда се разцепим пак. БЕЗ излишен спам, ако ще да е похвала, и само с яките мемета моля! И, не, "Бени умри" не е меме. е ви на, примери и начало:
Каква е тази... БЛАСФЕМИЯ!? (Пецата се разписа много тогава)
НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ (Анани, когато някой си изиграе боча)
Мноо хубаво правиш. (белчев, когато се изиграе повратния за играта боч или пък го нападнат за повече от колкото лайф има)
Е, кат са само женски, как се размножават ангелите?
- С луминарх... (Наката наказа)
Хеър елементъли. Повечето играчи ги произвеждат за
Каква е тази... БЛАСФЕМИЯ!? (Пецата се разписа много тогава)
НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ (Анани, когато някой си изиграе боча)
Мноо хубаво правиш. (белчев, когато се изиграе повратния за играта боч или пък го нападнат за повече от колкото лайф има)
Е, кат са само женски, как се размножават ангелите?
- С луминарх... (Наката наказа)
Хеър елементъли. Повечето играчи ги произвеждат за
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Re: МЕМЕТАТА!!!
Аз : FOR AGONY! FOR ECSTASY! FOR ELESH! xD
Baron Hellequin- Брой мнения : 514
Драгни, играл си докато играеше Катя, тъй че си запознат с тия тактики.Onewithnothing написа:http://www.motivationalz.com/pictures/Strategy110.htm
v3x- Брой мнения : 249
Местожителство : Пловдив
Ако трябва да сме искрени я познавам покрай меджика, но никога не съм играл с нея. Когато аз почнах тя тъкмо с ебеше отказала. Но да, циците са най-яката тактика ЕВЪР. И работят безотказно.
Хора...апък айде да сме с gay neck дрехи отсега нататък
Пеца, това е толкова дебилно, че ме накара да дискардна две карти.
Persecute за черно по теб.
Драгни играе моно бял лайфгейн шитс Пеца, той никога не си е и помислял да играе черно. Никъв шанс за Persecute-a ти.
Rator- Брой мнения : 690
Ех деа... Сега всички ще си направите сайдбордите срещу мен и няма да мога да се обърна от rain of gore и подобни гадости... Само дет си събрах martyr-proclamation-a...
Хахааха Martyr Proclamation дек
Майкоо, ся като се замисля наистина... имало ли е таква шитня навремето?!
Майкоо, ся като се замисля наистина... имало ли е таква шитня навремето?!
Дооооох, с Ракдоса ми се налагаше да играя срещу такова всяко ФНМ във третия клуб (до пожарната). А за разкош Кузмич беше сложил всичките Урза земички и Спелбърст.
E поне биеше ли редовно?
Беше винаги 3 или 4ти. Анани и Белчев го биеха много, но мен, векса, пастърмата, неделев... абе кат цяло останалите ни правеше на сол. Дека обаче беше толкова скучен, че накрая толкова невъобразимо много му писна, че си продаде всичките карти и рейджкуитна меджика. EVER!
WoW...
Поуката момци е да не играете лайфгейн. NEVER!
Поуката момци е да не играете лайфгейн. NEVER!
И Serra's Ascendant в EDH.
In an unrelated news, в СФ ми лепнаха нов прякор. The great devourer. Щот много дивауървъм. Не е толкоз як като he who hungers, напримерно, но съм доволен от себеси.
Защо, ако мога да попитам?
Onewithnothing написа:Щот много дивауървъм.
......
Хах
Имаше някои мнооого готини от когато играехме маджик все и Гито (и чат пат у някой друг) и нямахме клуб.. абе общо взето, когато играехме Clout of the Dominus на стака на ремувал
Та ето ги:
Да започнем с моя почитен брат, ядосан че колкото и ремувал да има, Киро има повече бочове - "Киро, знайш ли къв ти е проблема? Проблема ти е че играеш БОЧ дек, Киро! Играеш боч дек." И си събира картите.
Продължаваме с новодошлия ми съученик, Тики. Та аз го питам за маната на няква карта, която ми обяснява по скайпа, питам го: -" Колко мана е т'ва бе Тики?... " -Четири... три прозрачна и една бяла!"...
Някой във форума на Bgmagic.net беше цитирал една фраза, която ме заби веднага, породена от недоволството към синия цвят и скапаните мерфолци, от които синьото мизерстваше в стандарт, а именно:
"Риби.... ..доста добро комбо... ..слагаш риби и биеш..... "
Отново, някой във форума написа, защото спойлнаха един нов гоблин и разглеждайки го всичко го обърнахме на лигня и тоя гоблин от продавач вдигнал 3 пръста стана разни перверзнотии, та след коментарите същия този написа:
"lol lol lol lol gornia komentar LOL. Big deal goblinski merchant e vdignal 3 prusti i veche go oburnahte na jabeshki sex i discovery !?" ....
(Това го казва Гито): При тегленето на поредния фойл от буустер изръсвам пред брат ми ''Ако изтегля още един foil mythic common, се отказвам от тая играя'', при което той ми се хили като разпран, а аз се усещам по-късно що за простотия съм изръсил.
Бисер на Гито "омфг, ще замерям Стенли с Volcanic Hammer-и"
Чатим си с Ги и по едно време аз викам "оффф трябва да сменям заека баси" - "Нов ли ще взимаш? втф" (А аз имам в предвид да му сменям триците в клетката ofc...)
In BGmagic.net: "Eстествено, че не искаш да съм ти опонент. Аз съм стократно по-добър от теб. И това е нормално аз съм най-добрияТ декбилдър в България, всеки се посира като ме види на отсрещния край на масата " - LOLWTF самочувствие!
Пак в BGMagic.net:
Yavovian написа:Бтв ако некой има фойл Гидеон да го дава насам!
Little_Dude написа:Нали идеята беше да си отввориме 3-ти
Толкоз от мен
Имаше някои мнооого готини от когато играехме маджик все и Гито (и чат пат у някой друг) и нямахме клуб.. абе общо взето, когато играехме Clout of the Dominus на стака на ремувал
Та ето ги:
Да започнем с моя почитен брат, ядосан че колкото и ремувал да има, Киро има повече бочове - "Киро, знайш ли къв ти е проблема? Проблема ти е че играеш БОЧ дек, Киро! Играеш боч дек." И си събира картите.
Продължаваме с новодошлия ми съученик, Тики. Та аз го питам за маната на няква карта, която ми обяснява по скайпа, питам го: -" Колко мана е т'ва бе Тики?... " -Четири... три прозрачна и една бяла!"...
Някой във форума на Bgmagic.net беше цитирал една фраза, която ме заби веднага, породена от недоволството към синия цвят и скапаните мерфолци, от които синьото мизерстваше в стандарт, а именно:
"Риби.... ..доста добро комбо... ..слагаш риби и биеш..... "
Отново, някой във форума написа, защото спойлнаха един нов гоблин и разглеждайки го всичко го обърнахме на лигня и тоя гоблин от продавач вдигнал 3 пръста стана разни перверзнотии, та след коментарите същия този написа:
"lol lol lol lol gornia komentar LOL. Big deal goblinski merchant e vdignal 3 prusti i veche go oburnahte na jabeshki sex i discovery !?" ....
(Това го казва Гито): При тегленето на поредния фойл от буустер изръсвам пред брат ми ''Ако изтегля още един foil mythic common, се отказвам от тая играя'', при което той ми се хили като разпран, а аз се усещам по-късно що за простотия съм изръсил.
Бисер на Гито "омфг, ще замерям Стенли с Volcanic Hammer-и"
Чатим си с Ги и по едно време аз викам "оффф трябва да сменям заека баси" - "Нов ли ще взимаш? втф" (А аз имам в предвид да му сменям триците в клетката ofc...)
In BGmagic.net: "Eстествено, че не искаш да съм ти опонент. Аз съм стократно по-добър от теб. И това е нормално аз съм най-добрияТ декбилдър в България, всеки се посира като ме види на отсрещния край на масата " - LOLWTF самочувствие!
Пак в BGMagic.net:
Yavovian написа:Бтв ако некой има фойл Гидеон да го дава насам!
Little_Dude написа:Нали идеята беше да си отввориме 3-ти
Толкоз от мен
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите