Ravnica guilds
+5
Dragonan
Winterchill
Rator
Os1rus
archdevil
9 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Ravnica guilds
Аре да си заформим една дискусийка - коя гилдия ви харесва най-много и защо?
Аз лично съм фен на БР, но като гледам Ракдос и подобните карти и си мисля, че не се вписват в моя стил на игра много. Прекалено много хаос и жертване. Та приемам предложения за първите пет от РТР
Аз лично съм фен на БР, но като гледам Ракдос и подобните карти и си мисля, че не се вписват в моя стил на игра много. Прекалено много хаос и жертване. Та приемам предложения за първите пет от РТР
archdevil- Брой мнения : 313
Местожителство : plovdiv
Re: Ravnica guilds
Аз съм фен на Boros. От първите 5, с които ще можем да играем не се кефя особено много на нито една. Сигурно ще играя Selesnya или Golgari. Но все пак няма как отсега да знаеш, коя гилдия ще ти хареса тъй като всички ще са с изцяло нови механики.
Os1rus- Брой мнения : 303
И все пак есенцията на гилдиите ще е същата
Идеята ме кефи Винаги съм обичал да говоря безцелно за флейвър енд стъф
Принципно на мен абсолютно всяка една гилдия със синьо ме кефи супер много... ето по няколко думи:
Izzet (Surprised, anyone?) - Супер яки са! Синьо-червеното като комбинация винаги най- много ме е кефелo, а izzet са ТОЧНО това, което трябва да са синьото и червеното - откачени уизарди, които по цял ден само ponder-ват над разни неща и гърмят guild-house-a А самия Niv-Mizzet е една от най- яките карти в маджик ever.. + това са супер ориентирани около тегленето на карти и кастването на много спелове. Nuff said!
Simic флейвъруайз, симик адски много ме кефят! Правят експерименти нон-стоп, много приличат на Иззет, само че вместо да ползват различни неживи материали, Симик слагат някой гущер в growth chamber-а и го превръщат в нещо
Orzhov fav creature type като цяло във фентъзито винаги са ми били specter-ghost-spirit-stuff... Черни закачулени фигури for the win общо взето А тея имат сигурно най- флейвърфул гилдията + това новите артове ще са.. :X :X (Orzhov Guildmage примерно е покъртително як, да се надяваме, че ще е бъкано с подобни )
Dimir и Azorius - Dimir са супер готини и потайни, подобно на Orzhov имат такива specter-like creature-и (Dimir Cutpurse exp), а азориус са просто готини - много библиотеки бъкани със скролове и книги, високи кули, водопади, а-у
Принципно Апостоле мисля, че Борос ще ти допаднат най- много. Като стил на игра са straigthforward, burn и крийчъри. Бяло-червено са като че ли твои цветове също.. а Ravnica като мултиколоред сет дава възможност да се играят 3цветни декове преспокойно, така че не ти пречи да вмъкнеш Ракдос
Ама иначе някой каза нещо такова: "Бени пак ще се надъха супер много за иззет и като види, че на Азориус всичко им е по- яко и пак ще играe UW". Май беше Киро
Опасявам се, че може да е вярно. В смисъл имаш правото да си избереш промо, с което МОЖЕШ да играеш! Това по- добре да си остане дискусия от типа "Казвайте си какво ви кефи и да говорим рандом неща, които нямат значение", щото надали можем да даваме коректни съвети относно играта на пререлийза на това ниво :DD
Принципно на мен абсолютно всяка една гилдия със синьо ме кефи супер много... ето по няколко думи:
Izzet (Surprised, anyone?) - Супер яки са! Синьо-червеното като комбинация винаги най- много ме е кефелo, а izzet са ТОЧНО това, което трябва да са синьото и червеното - откачени уизарди, които по цял ден само ponder-ват над разни неща и гърмят guild-house-a А самия Niv-Mizzet е една от най- яките карти в маджик ever.. + това са супер ориентирани около тегленето на карти и кастването на много спелове. Nuff said!
Simic флейвъруайз, симик адски много ме кефят! Правят експерименти нон-стоп, много приличат на Иззет, само че вместо да ползват различни неживи материали, Симик слагат някой гущер в growth chamber-а и го превръщат в нещо
Orzhov fav creature type като цяло във фентъзито винаги са ми били specter-ghost-spirit-stuff... Черни закачулени фигури for the win общо взето А тея имат сигурно най- флейвърфул гилдията + това новите артове ще са.. :X :X (Orzhov Guildmage примерно е покъртително як, да се надяваме, че ще е бъкано с подобни )
Dimir и Azorius - Dimir са супер готини и потайни, подобно на Orzhov имат такива specter-like creature-и (Dimir Cutpurse exp), а азориус са просто готини - много библиотеки бъкани със скролове и книги, високи кули, водопади, а-у
Принципно Апостоле мисля, че Борос ще ти допаднат най- много. Като стил на игра са straigthforward, burn и крийчъри. Бяло-червено са като че ли твои цветове също.. а Ravnica като мултиколоред сет дава възможност да се играят 3цветни декове преспокойно, така че не ти пречи да вмъкнеш Ракдос
Ама иначе някой каза нещо такова: "Бени пак ще се надъха супер много за иззет и като види, че на Азориус всичко им е по- яко и пак ще играe UW". Май беше Киро
Опасявам се, че може да е вярно. В смисъл имаш правото да си избереш промо, с което МОЖЕШ да играеш! Това по- добре да си остане дискусия от типа "Казвайте си какво ви кефи и да говорим рандом неща, които нямат значение", щото надали можем да даваме коректни съвети относно играта на пререлийза на това ниво :DD
Rator- Брой мнения : 690
Е то тая дискусия е точно за не чак толкова сериозни коментари Само дето Борос, Симик и другите, които спомена ще са в Гейткраш. В РТР ще са Азориус, Изет, Ракдос, Голгари и Селесня. Та на прерилийса се чудя кое да избера Няма да е нищо със синьо - това е ясно :Д Не знам защо но бягам като дявол от тамян от тоя цвят. В другите все си намирам какво да си харесам, ама синьото ми идва малко прекалено....... абстрактно
Мен лично голгари ме кефят, от тези които ще са в РТР. Принципно в старата равника са creature based при тва доста от крийчърите им имат готини ефекти и е някво забавно. Редя си пичовете, саквам ги, стават някви магии, натрупвам малко CA и после печеля
Winterchill- Брой мнения : 175
Dimir са ми любимата гилдия lorewise, те имат интелекта на Izzet, но са по-лукави и опасни.
Апостоле, на теб ти препоръчвам Ракдос, точно твой тип хора са, после в gatecrash може да ги смесиш със Оржоф, по ти отиват те вместо Борос, и да направиш един WBR дек
Апостоле, на теб ти препоръчвам Ракдос, точно твой тип хора са, после в gatecrash може да ги смесиш със Оржоф, по ти отиват те вместо Борос, и да направиш един WBR дек
Dragonan- Брой мнения : 343
Новия Нив-Мизет ще смуче яко и Бени ще моунва 2 месеца!
До колкото ги поразгледах снощи,
мисля, че най- много ще ми отива комбинацията Оржов Борос Само че чак догодина А до тогава я камилата я маите :Д
мисля, че най- много ще ми отива комбинацията Оржов Борос Само че чак догодина А до тогава я камилата я маите :Д
Еми той смуче още ся с арта, щото от всички артове, които Нив-Миззет е имал някога, тоя зася е най- тъпия, ама ако е хубав ще го преглътна
Няма бе, казаха, че са били добри с дракона тоя път, ще го направят як..
и майна вижте го как си е легнал на някъв огромен матрак майна : D: D:
и майна вижте го как си е легнал на някъв огромен матрак майна : D: D:
Orzhov - пичовете с двата крайни цвята - черно и бяло винаги са ме кефили.
Rakdos - демони батка, каунт ми ин.
Boros - law enforcer-ите, и комбинацията от цветове много ми допада.
Rakdos - демони батка, каунт ми ин.
Boros - law enforcer-ите, и комбинацията от цветове много ми допада.
Последната промяна е направена от v3x на Вто Юли 17, 2012 1:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
v3x- Брой мнения : 249
Местожителство : Пловдив
А дали ще има Уедж между тея трите? Ще е няква мнооо интересна манджа
Хах сега като го каза се усетих, че тва са ми цветовете на Калията => нормално да ме кефят тия комбинации :Д
То имаше ли такъв командър дек от тея преконите? Ако е от него - кви пари, за да си поръчам след 2-3 месеца?
Е моя с Kaalia of the Vast е RWB, ама те са изчерпани няма как да си поръчаш.
Начи ша чакам новите през ноември
аз не разбрах дали ще издават нови командър декове или само bundles със карти за командър или и двете.
Dragonan- Брой мнения : 343
след 2-3 месеца по- добре да изчакаш новите командър прекони
От тва дет слушах на комиккона разбрах, че арсенала ще е пакет с ключови неща за командър - очаквайте солрингове, ботуши, карута и сигнети :Д
Арсенала няма да включва декове и нови карти. Просто стари неща, добри за ЕДХ. Не са имали време, след успеха на първия командър, да направят втори. Догодина ще има нови декове.
Нъл ся ще има плейнчейс с безумни командър неща, няма логика същата година да извадят цял втори кежуал сет. Тва явно ще е нещо като декбилдърс туулкит - за кво да правят оборот сайтовете със старите карти, като мое тея пари да идат при Маговете от Брега ебаси... има немалко интерес one way or another...
Май е излишно да обяснявам с коя гилдия ще ви наказвам на пререлийса :Д
Май е излишно да обяснявам с коя гилдия ще ви наказвам на пререлийса :Д
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Драгни, те ще им направят няква тъпа механика и ще се наложи да минаваш към Selesnya D: (y, like that would happen)...
Ама като кажа Selesnya И се сещам за Белчев, някво инфо дали той ще играе??
Ама като кажа Selesnya И се сещам за Белчев, някво инфо дали той ще играе??
По всяка вероятност ще дойде. И той много се кефи на старата равника, тва беше кажи-речи първия смислен стандарт дето сме цъкали с него.
Иначе... Ако аз мина към Селесня ще я покваря Пак ще си бъдaт хипари, но поне ще са badass.
Иначе... Ако аз мина към Селесня ще я покваря Пак ще си бъдaт хипари, но поне ще са badass.
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите