Innistrad Prerelease
+5
Bl1nD_95
Baron Hellequin
Hex
Os1rus
Onewithnothing
9 posters
Страница 1 от 1
Innistrad Prerelease
Пичове, можете ли да пробвате да напишете в тая тема кой ще играе на пререлийса и какво планирате да сглобявате след това, че да знаем как ще се разпределят потоците с карти, на кой какво му трябва веднага след пререлийса. Няма нужда да е дословно, дори и ориентировъчно работи. Напримерно за още от сега заявявам, че смятам да събирам на Векса едни върколаци, щото тъй или иначе ще имам 4 шефчета, както и разни хюмъни тип fiend hunter. Освен това с висок приоритет търся и heartless summoning... 8 броя.
БЕЗ СПАМ И ОФТОПИК за тва си има други теми.
БЕЗ СПАМ И ОФТОПИК за тва си има други теми.
Onewithnothing- Брой мнения : 535
Re: Innistrad Prerelease
Аз първо ще намеря някви неща за моно бялото с минимален зелен сплаш, а после ще мисля за друг дек след като видя как е метата. За ще искам 2-3 mentor of the meek, 3-4 champion of the parish, 1 mikaeus, 1-2 от зелено-бялата земя дето слага каунтъри. Това е, което съм измислил засега. Другото ще го търсим на по-късен етап.
Os1rus- Брой мнения : 303
Искам зомбита, с много висок приоритет е Heartless Summoning, събирам Dissipate, искам сет, сякви Think Twice-ове, Nevermore-ове и като цяло контролски краполяци. А, bloodgift demon е остро за събиране. Абе по-късно ще пиша още кво ми тряя
Hex- Брой мнения : 248
Върколаци и за мен. Може би и една WG Токенация.
Baron Hellequin- Брой мнения : 514
Колебая се между моно B,BU or BR много яко се триума просто ,но по-скоро май ще са черно червени вампири както и Апостол ще е със същата комбитанция
Bl1nD_95- Брой мнения : 75
За прерилийса все още тренирам какво и как да сглобявам. Малко по-късно в блога ще има материалче за бялото. Как да се комбинира и т.н. Обмислям идеята след прерилийза да играя Вампири. Гложди ме и комбинацията вампири+хюмън дек.Хартлес съмонинг и аз искам :Д
archdevil- Брой мнения : 313
Местожителство : plovdiv
така на мен ми трябват:
Lands
Clifftop Retrear x3
Sulfur Falls x3
Shimmering Grotto x3
Rebuke x3
Dissipate x2
Frightful Delusion x4
Think Twise x3
Snapcaster Mage x2
Brimstone Volley x2
Devil's play x2
Rage Thrower x1
Lands
Clifftop Retrear x3
Sulfur Falls x3
Shimmering Grotto x3
Rebuke x3
Dissipate x2
Frightful Delusion x4
Think Twise x3
Snapcaster Mage x2
Brimstone Volley x2
Devil's play x2
Rage Thrower x1
krasii- Брой мнения : 60
Местожителство : пловдив
Аз имам малко но адски нужни карти да събера! На пререлийза съм СЪС СИГУРНОСТ тва е толкова якия сет!!!
Това което ми трябва е работа за да си сглобя най- сетне синьо-червения елементалист
Трябват ми от новия сет snapcaster mage-ове и синьо-червените земи! Тва е! Има и разни други нещица но останалото което ми трябва е старо - Solemn Simulacrum-и, Lavamancer-и, Chandra's Phoenix-и.
Толкоз! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ В ОТВАРЯНЕТО НА БУСТЕРИ!
Това което ми трябва е работа за да си сглобя най- сетне синьо-червения елементалист
Трябват ми от новия сет snapcaster mage-ове и синьо-червените земи! Тва е! Има и разни други нещица но останалото което ми трябва е старо - Solemn Simulacrum-и, Lavamancer-и, Chandra's Phoenix-и.
Толкоз! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ В ОТВАРЯНЕТО НА БУСТЕРИ!
Rator- Брой мнения : 690
И аз събирам Snapcaster-и. НА ВСЯКА ЦЕНА, трейдвам ги за белите дробове на Стенли :Р
Hex- Брой мнения : 248
ЙЕС аз съм единствения дето ще играе зомбита!!!
Warx- Брой мнения : 44
Ааа на мен и без това не ми трябват бели дробове като съм зомби за тва раздаваме!!!!
Warx- Брой мнения : 44
Similar topics
» Innistrad Pre-Release/Innistrad Game Day
» Prerelease Dark Ascension 29.01.12
» Prerelease Gatecrash 27.01.2013
» Prerelease Avacyn Restored 29.04.2012
» Prerelease Magic 2013 08.07.2012
» Prerelease Dark Ascension 29.01.12
» Prerelease Gatecrash 27.01.2013
» Prerelease Avacyn Restored 29.04.2012
» Prerelease Magic 2013 08.07.2012
Страница 1 от 1